Lepršavo ljeto uz svilene marame

croata-ljeto-2

Hrvatski brend Croata ovo nam ljeto donosi pravo osvježenje uz nove modele ljetnih marama od svile. Ako dosad niste imali običaj usklađivati marame sa svojim odjevnim kombinacijama, pravo je vrijeme da počnete. Kvalitetna svila i dojmljiv dizajn sigurno će proći zapaženo kamo god krenuli, bilo na odmor, špicu ili pak na posao, a ove marame donijet će vam dašak svježine u vrućim ljetnim danima.

Prednost je svilenih marama i šalova u njihovoj moći transformacije, oni pristaju svim outfitima i mijenjaju modne kombinacije ovisno o načinu vezanja. Croatin modni dodatak ručno je dovršen i izrađen od visokokvalitetne svile. Dizajn, osmišljen u vlastitom kreativnom studiju, ostavlja osoban pečat.

croata-ljeto-1

Dotjerana od glave do pete

Svilene marame impresivnih dimenzija 150 cm x 150 cm omogućuju vam da ih nosite na različite načine – kao kaftan, omotane oko struka umjesto remena, prebačene oko vrata ili glave. Često vam uz maramu velikih dimenzija neće biti potrebna kompletna garderoba jer se ona u sekundi može transformirati u svilenu haljinu/pareo ili nježan i luksuzan svileni top u kojem ćete mamiti uzdahe tijekom ljetnih večeri na obali.

croata-ljeto-3

croata-ljeto-7

Manje je više – bandana je hit!

Manje bandane pristajat će uz bijele košulje, s bez rukavima ili bez njih, ali s nekoliko otkopčanih dugmadi. Zavirite u galeriju!

Lepršavi šal – spas ljetnih večeri

Šalovi svezani oko glave pružit će vam zaštitu od sunca i postati zanimljiv modni dodatak. Dobro će vam doći i u ljetnim večerima, elegantno prebačeni preko ramena kad zapuše osvježavajući povjetarac.

croata2 croata3

Ljepota svile osvaja diljem svijeta. Stoga, krećete li na putovanje, svileni šal ili marama postaju must-have komadi obavezni u vašoj prtljazi. Croata modni dodaci idealni su partneri na putovanjima jer, kad se slože, zauzimaju malo prostora, pružaju vam brzi wow efekt, a uz njih su vam dovoljni samo jednostavni odjevni predmeti dobrih krojeva.

croata-ljeto-6 croata-ljeto-5

Komentari