Leopard kaputi za zimu

Bershka leopard kaput

Bershka

Nasuprot minimalizmu koji je u velikoj mjeri zavladao modnim svijetom, još uvijek se nalaze komadi stvoreni za žene koje vole modu sa stavom i isto tako ju sa stavom i nose. U ovu kategoriju ‘statement’ komada svakako bi se dao uvrstiti i leopard kaput, odjevni predmet koji je već toliko godina u modi i u trendu, da ga sada već s razlogom smatramo modnim klasikom.

Kate Moss leopard kaput

Kate Moss

On je obilježio stil omiljene modne rokerice Kate Moss, a privlačnosti ovog divljeg životinjskog uzorka nisu odoljele ni Sienna Miller, Alexa Chung, Rosie Huntington-Whiteley i mnoge druge zvijezde. Ipak, Kate je vlasnica uvjerljivo najveće kolekcije leopard kaputa, koje je apsolvirala nositi uz ‘all black’ kombinacije, vrlo nosive i prilagodljive svakom danu. U njima se kaput leopard uzorka čini gotovo neutralnim komadom.

Topshop leopard kaput

Topshop

Leopard kaputi komadi su kojima ćete začiniti i svečanije lookove u blagdanskim danima, kada će odlično izgledati spojeni uz kožne mini suknje, male crne i glitter haljine, te nezaobilazni par crnih kožnih gležnjača. Gdje ih sve trenutno možete pronaći, u domaćim trgovinama i na webu, donosimo u nastavku.

Foto: Guliver/Getty Images, Topshop, Bershka

Komentari