Aleksandra Dojčinović predstavlja komade za iduću sezonu

alex10

Aleksandra Dojčinović nedavno je održala prvu samostalnu reviju u muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma u Zagrebu, a ondje predstavljenu kolekciju danas je popratila i lookbookom, u sklopu kojeg predstavlja odjevne komade i modne dodatke sa svojim potpisom za iduću sezonu.

U lookbooku za nadolazeću jesen i zimu već se na prvi pogled očituje prepoznatljivi Lei Lou potpis, koji je namijenjen svim uspješnim damama 21. stoljeća i njihovom ubrzanom načinu života. On je dočaran fotografiranjem modela u pokretu, što samoj kolekciji daje živost i realističnost, pa kreacije dolaze do izražaja u punom smislu i u samom su fokusu cijele priče. Pred objektiv Romana Deckera i Dejana Kutića stala je Nives Vinčić iz agencije Talia model, koja je utjelovila savršen prototip Lei Lou djevojke, besprijekorna izgleda čak i kada joj se žuri.

alex9

Priču o besprijekornoj eleganciji Aleksandra je za iduću jesen i zimu nadopunila brojnim novitetima koji se ponajprije manifestiraju kroz pomalo netipične boje i krojeve, ali i kroz pleteninu koju predstavlja premijerno, baš kao i novi model torbice – kovčežić Ania. Aleksandrine će haljine iduće sezone dobiti i čarobne saveznice u vidu prvih cipela s Lei Lou potpisom, neodoljivih špic gležnjača koje će se, baš kao i ostatak kolekcije, u prodaji naći krajem ljeta.

alex6

alex8

alex7

alex5

alex4

alex3

alex2

alex

Komentari