Le sac en papier: Papirnata vreća za sve

Skandinavski trend pročišćenog minimalističkog dizajna uvijek je prvi vrhu najpopularnijih za uređenje interijera. Zahvaljujući raznim poznatim svjetskim blogerima koji su poklonici ovog trenda neki se proizvodi izdvoje iz mnoštva te se počnu pojavljivati na njihovim profilima i ubrzo na listama želja svih koji ih prate, kao što je to uostalom slučaj i u modnom svijetu s ‘it’ sezonskim komadima.

lesacepapier7

Ako i vi volite pratiti slične profile, onda ste možda u uglovima njihovih domova počeli primjećivati jedan zanimljiv predmet – veliku papirnatu vreću Le sac en papier ili The Paper Bag. Ovaj multifunkcionalni komad istovremeno služi za odlaganje svega što želite sakriti od očiju i pospremiti te je ukras koji odlično vizualno izgleda u prostoru. Igračke, odjeća, biljke, višak časopisa i druge sitnice lako se mogu spremiti u ovu vreću napravljenu od 100 % recikliranog papira te vas riješiti problema. Uz ovu vreću nered odjednom izgleda chic.

lesacenpapier2

Savršeno jednostavne ideje dosjetio se francuski grafički studio Le studio be-pôles, jednostavnu bijelu ili smeđu vreću različitih dimenzija ‘ukrasio’ tehničkim podacima na engleskom i francuskom jeziku i kreirao predmet žudnje kojem popularnost ne jenjava. Osim što je vreća dostupna na web-shopu studija, odnedavno je možete kupiti i preko jednog hrvatskog online shopa Design Therapy o kojem smo već pisali.

lesacenpapier

lesacenpapier5

lesacenpapier4

lesacenpapier6

lesacenpapier3

Foto: Le sac en papier

Komentari