Lauba priprema veliki tulum za svoj rođendan

lauba slider

Nakon pet godina postojanja, u utorak 14. lipnja, Lauba svoje posjetitelje i goste časti s otvorenjem nove izložbe ‘MEGA-MIX’ koju potpisuje Siniša Majkus, ali i velikim rođendanskim tulumom koji će se održati 17. lipnja od 20 sati!

lauba post 4

Novi izložbeni projekt, kiparska instalacija pod naslovom MEGA-MIX, (kodne oznake M22²), jedan je od dosad najkompleksnijih site specific projekata Siniše Majkusa. U novom projektu, umjetničkoj instalaciji kodne oznake M22², koja će biti postavljena uzduž središnjeg dijela izložbenog prostora Laube kao viseća skulpturalna kompozicija monumentalnih razmjera, Majkus ide korak dalje i pomiče granice te spaja slikarstvo, skulpturu i arhitekturu!

lauba post 5

Nakon otvorenja izložbe koje će također početi u 20 sati, svi posjetitelji pozvani su na veliki rođendanski tulum 17. lipnja. Slavlje počinje od 20 sati na terasi i parkingu Laube, a nastavlja se u galerijskom prostoru do ranih jutarnjih sati. Uz mnoštvo iznenađenja, za rođendanski party pripremili su i jedinstvenu scenografiju.

lauba post 2

Posjetitelji će imati priliku zaplesati uz viseću skulpturalnu kompoziciju monumentalnih razmjera Siniše Majkusa i tako spojiti dobar provod i umjetnost u isto vrijeme na istom mjestu. Rasplesat će vas DJ-i s Yammat FM-a, Tomo Ricov i mnogi drugi, stoga redovito pratite Laubine stranice!

Komentari