Najljepši Mango komadi od prozračnog lana

Mango

Mango

Iako novi trendovi početak nove sezone u našim ormarima uvijek čini uzbudljivijim, povratak dobrih, starih klasika ono je čemu se zapravo veselimo tijekom čitave sezone. Topli proljetni i ljetni dani u naše garderobe tako vraćaju lepršave siluete, razigrane uzorke i prozračnije materijale među kojima se ove sezone opet istaknuo lan. Na granici između klasika i trenda, lan je jedan od materijala karakterističnih za tople dane koji se svakih nekoliko godina u velikom stilu vraća u naše garderobe. Jednostavan, prozračan, svestran i s nekoliko nezaobilaznih izgužvaih linija, lan je tijekom tople sezone uvijek odličan izbor.

Mango

Mango

High street brend Mango jedna je od brendova koji je povratku lana posvetio veliki dio svoje proljetne kolekcije. Iako je zadržao klasični izgled njegove prepoznatljive teksture i njegovu prilagodljivu jednostavnost, Mango je ove sezone unutar svoje proljetne kolekcije u potpunosti transformirao lanene komade i dao im neočekivane nove siluete i trendi detalje. Od omiljenih klasika poput balonera, jednostavnog poslovnog odijela i hlača ravnog ili cigarette kroja do trendi haljina i kombinezona ukrašenih volanima, statement rukavima i neobičnim izrezima, Mango je za novu sezonu ponudio i njihovo novo lice stvoreno od prozračnog lana.

Mango

Mango

Dok spoj lana i trendi silueta i detalja u proljetnoj kolekciji brenda Mango donosi neočekivani, istovremeno ležeran i elegantan večernji look, jednostavni krojevi lanenih košulja i hlača, dnevnih haljina i jakna, obojeni neutralnim bojama i nježnim tonovima plave i khaki boje stvarat će minimalističke dnevne kombinacije savršene za proljetne i ljetne dane. U nastavku vam donosimo neke od predivnih lanenih komada iz proljetne kolekcije poznatog high street brend, a ostatak pronađite na njihovoj službenoj stranici i na policama Mango dućana.

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Tekst: Ela Jarni

Foto: mango.com

Komentari