Kremasto rumenilo koje će osvježiti vaše lice u dva koraka

Nonšalantni, a uvijek uglađeni i chic stil francuskih djevojaka već je desetljećima inspiracija, kako u modi, tako i u domeni ljepote, stoga ne čudi zanimanje koje u svijetu izazivaju kozmetički proizvodi poznatih francuskih brendova. Euforiju na blogovima i društvenim mrežama posljednje je izazvala proljetna make up kolekcija kuće Lancome, koja izvana osvaja svojim šarmom, a iznutra kvalitetom samih proizvoda.

‘From Lancome With Love’ kolekcija upoznala nas je s nekoliko novih make up proizvoda, obavijenih u najljepše pastelne boje u duhu sezone. Jedna od zvijezda ove beauty linije za proljeće 2016. je ‘My Parisian Creme Blush’, svilenkasto glatko kremasto rumenilo koje se u dodiru s kožom pretvara u laganu puderastu teksturu i na obrazima ostavlja prirodan i svjež dojam.

kremasto rumenilo lancome

My Parisian Creme Blush (nijansa Corail De Ville)

Osim što hvale teksturu proizvoda, djevojke koje su ga isprobale hvale i njegovu boju, koja je dovoljno pigmentirana i postojana da vam u proljetnim danima vrati živost u lice, a istovremeno nježna, prirodna i može se suptilno nadograđivati na licu do željenog efekta, bez da izgleda umjetno ili napadno.

Ovaj proizvod bit će vam prirodni saveznik u kozmetičkoj torbici kada god ste u pokretu i u žurbi, a vaš look osvježit će u samo dva koraka. Najbolje se nanosi prstima, kojima posežete za malom količinom rumenilo i kružnim ga pokretima nanosite na lice te blendate.

kremasto rumenilo lancome2

My Parisian Creme Blush (Rose Haussmann)

Obožavanju rumenila ‘My Parisian Creme Blush’ naposljetku će pridonijeti i njegovo samo pakiranje. Ako ste slabe na maštovito upakirani make up, srebrna kutijica sa ženstvenom i ljupkom ilustracijom bit će poželjan asesoar u vašoj torbi.

Foto: Lancome, Instagram

Komentari