Modna boho priča s Lanom Klingor Mihić

lana mihic pickbox

Ovih dana puno se piše o glazbenoj seriji Nashville, čijih je već 5 objavljenih sezona osvojilo SAD. Priča o country glazbenoj industriji koja je itekako moćna i uzbudljiva, atraktivnom Nashvilleu i country zvijezdama svidjet će se svima onima koji imaju interesa prema ovoj glazbi i poprilično raskošnom te dramatičnom stilu života. Ako vam se na prvu ne čini da biste posegnuli za countryjem, ova Pickbox serija bi vas mogla iznenaditi i prikovati uz ekrane.

Osim glazbe i country diva, Nashville svakako podsjeća i na modni trend koji je redovito prisutan u proljetnim i ljetnim kolekcijama. Bilo da se radi o dozi resa, dobrom jeansu, cvjetnim haljinama, bandanama ili uzorcima, poput onog sa zvjezdicama – country uvijek nađe svoj prolaz u toploj sezoni. Možemo ga smjestiti rame uz rame s boho stilom, festivalskim stylinzima i casual ljetnim kombinacijama te kako god okrenuli, rijetko koja žena u aktualnoj sezoni neće posegnuti za barem jednim takvim komadom. I Brend C&A u svojoj novoj kolekciji za proljeće 2017. donosi mnoštvo takvih modela, u kojima je za Journal pozirala Lana Klingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka. Četiri modne kombinacije nadahnute Nashvilleom pokazuju kako ovi komadi mogu funkcionirati u svakodnevnici nadolazeće sezone.

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox (9)

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

lana mihic pickbox

C&A i Pickbox čitateljicama Journala poklanjaju 3 odjevna komada iz prvog looka – cvjetnu maxi haljinu, kožnu jaknu i traperice. Do 22. ožujka možete se javiti na naš mail ifeellucky@journal.hr s naslovom Nashville, nakon čega ćemo proglasiti sretnu dobitnicu ovdje u članku, 23. ožujka, te obavijestiti putem e-maila.

Dobitnica je Ana Marija Režek, čestitamo!

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Doris Fatur

Make-up: Dajana Pajkić

Kosa: Salon Teuta

Mjesto snimanja: Vinyl

Komentari