Lana Jurčević i pobjednice Colgate natječaja u shoppingu

U velikom natječaju #SmileInStyle provedenom proteklog ljeta u suradnji Lane Jurčević i brenda Colgate Max White One Optic brojne su natjecateljice slale selfie fotografije svojih bijelih osmjeha kako bi osvojile bon u vrijednosti od 1520 kuna i kako bi ga potrošile uz Laninu pomoć.

Lana isprobava novi look post

Pobjednice natječaja – Lidija Graho, Lidija Jelinić i Dunja Tomić – provele su dan u zagrebačkom butiku Check In kupujući s Lanom Jurčević te su odabrale odjevne kombinacije koje odgovaraju kategorijama stilova Natural chic, Fashionista i Rock u kojima su i pobijedile.

Lana bira kombinacije post

Budući da je Lana poznata po svom besprijekornom modnom stilu, odlično se snašla u ulozi stilistice, a pobjednice natječaja nije samo odijenula nego im je otkrila neke trikove o pravilnom odabiru odjeće ovisno o tjelesnim proporcijama te dala vrijedne savjete o održavanju zdravog i lijepog tijela. Naravno, kako je osmjeh ogledalo zdravlja, za bjelinu zubi Lana je djevojkama preporučila i svakodnevno korištenje paste za zube Colgate Max White One Optic.

Komentari