Šeširi koje vole Instagram trendseterice

2-14

Lack of Colour‘ je poznati australski brend šešira koji svaku sezonu oduševljava svojim kolekcijama. Poznato je da su njihovi unisex šeširi izrađeni od stopostotne australske vune. Inovativni dizajn njihovih šešira dostupan je u raznim stilovima i bojama, a inspiriran je prošlim vremenima. Unatoč tome što inspiraciju nalaze u modelima iz prošlosti, njihovi su šeširi izrađeni kako bi pristajali pravim modernim ženama.

naslovna

5-9

9-15
Njihova kolekcija za ljeto 2016. je najprofinjenija dosada. ‘Spencer Wide Brim Boater’ šešir iz ljetne kolekcije odmah se našao na listi poznatih modnih blogerica i trendeseterica zbog čega ga je ubrzo bilo nemoguće nabaviti u svim online trgovinama koje prodaju šešire ovog brenda. Ljetnom kolekcijom vladali su modeli šešira koje podsjećaju na zlatno doba Hollywooda, na stil tadašnjih modnih ikona. Jedini model koji je drugačiji, bio je onaj čiji obod izgleda kao da nije do kraja završen odnosno ispleten.

2A1

Međutim poznate modne ikone ne vole samo ljetne šešire ovog brenda. Omiljeni su im mnogi njihovi modeli, a posebice ‘Fedora’ model koji je savršen za hladnije dane. Bez obzira je li šešir nautičarski, kaubojski ili ‘rock and roll’, svaki će izgled s njima poprimiti ‘cool’ notu. Pogledajte kako poznate Instagram dame nose ove ‘kulerske’ šešire.

Foto: Lack of Colour, Instagram

Komentari