Blagdansko izdanje popularne make up kolekcije

Kylie Cosmetics

Fenomena zvanog Kylie Cosmetics dotakli smo se još prošlog ljeta, kada je mlada Kylie Jenner predstavila novi proizvod u svojoj beauty liniji – točnije paletu sjenila. Paleta je popratila mega uspješnu kolekciju Lip Klita, dueta tekućeg ruža i olovke za usne, a otad do danas, Kylie je svojim obožavateljima dala još mnogo razloga za veselje.

Kylie Cosmetics 3

Pokazujući kako joj ovo nije tek prolazni hobi, već stvaran biznis koji svakim danom sve više pokazuje svoju snagu, dokazuju novi proizvodi koji stalno dolaze u Kylie Cosmetics, a vrlo vjerojatno i iznosi od prodaje koji se akumuliraju na bankovnom računu ove zvijezde društvenih mreža. Veliki ‘hype’ koji je stvorila oko sebe i svojih proizvoda traje i dalje, pa ne čudi uzbuđenje koje je izazvala na Instagramu i Snapchatu, maloprije otkrivajući kako će lansirati i blagdansku kolekciju make upa.

Kylie Cosmetics 2

Kolekcija u prodaju dolazi 21. studenog, a u metalik srebrnim pakiranjima naći će se palete sjenila, tekući ruževi i sjajila za usne. Neke proizvode ponovila je iz prijašnjih limitiranih kolekcija, no bez obzira na to jesu li već viđeni ili potpuno novi, ne sumnjamo kako će izazvati veliku potražnju. Više informacija pratite na Kylie Cosmetics web stranici.

Foto: Kylie Cosmetics

Komentari