Kupujmo hrvatsko i ovih blagdana

kupujmo-hrvatsko-3

U moru božićnih priča, nova reklama ‘Kupujmo hrvatsko’ ističe se svojom toplinom, moćnom produkcijom i snažnom porukom, kojima pokušava osvojiti srca nacije i uvjeriti nas da ovih blagdana biramo domaće.

Simpatični djedica u reklami simbolizira sve vrijedne ruke hrvatskih proizvođača koji svojim radom pokušavaju omogućiti bolji život najmilijima.

kupujmo-hrvatsko-2

Tako i on dočeka svijetli trenutak kada se mladić, birajući dar za djevojku, odluči upravo za njegov – domaći proizvod. Koliko jedan izbor čini razliku, zorno se očituje u nizu sretnih reakcija koje su uslijedile.

Ako ovu reklamu shvatimo kao putokaz i samo jedan dar više potražimo kod hrvatskog proizvođača, učinili smo razliku, osobito ako uzmemo u obzir činjenicu da ćemo ovih blagdana potrošiti čak 12 milijardi kuna. Nije nevažno u čijem će džepu taj novac završiti, a matematika je jednostavna.

kupujmo-hrvatsko-1

Zato nas Hrvatska gospodarska komora i ovime želi podsjetiti da kupnjom domaćeg proizvoda čuvamo i pomažemo otvaranje novih radnih mjesta, a ujedno popravljamo sliku BDP-a.

Uključite se i vi u kampanju ‘Kupujmo hrvatsko’ i darujte ljubav jedni drugima. Ovoga puta ne samo onima koje poznajete!

Komentari