Kupaći kostimi s resicama za razigrano ljeto

Resice već nekoliko sezona vladaju odjevnim komadima, pa je tako i ovog ljeta. Osim na torbama i haljinama, ovaj boho trend nalazimo i na kupaćim kostimima, a neke od atraktivnih modela za ovo ljeto naći ćete u našoj galeriji.

VS03tekst

Kupaći kostimi s resicama nisu neka novost, pa tako na gotovo svakoj plaži možemo vidjeti barem jedan bandeau ili klasični trokutasti model obogaćen ovim trendi dodatkom. Ljubiteljice jednostavnosti odabrat će jednobojne modele od kojih će uz preplanuli ten najbolje odgovarati oni u pastelnim ili neonskim bojama. One sklonije eksperimentiranju odlučit će se za kupaći kostim s uzorkom koje ovakav dizajn pretvara u apstraktne i razigrane modele koji su kao stvoreni za ljetne zabave na plaži.

VS02tekst

Osim na gornjim dijelovima, ove sezone resice viđat ćemo i u nešto drugačijoj varijanti i to na donjim dijelovima bikinija. Zbog svoje lepršavosti, ovakvi modeli podsjećaju na haljine plesačica salse te unose dašak vruće plesne atmosfere na plaže i bazene. Odlučite li se za ovakav kupaći kostim, isticat ćete se u masi, a vjerujemo da ćete se poželjeti u njemu i zavrtjeti baš poput plesačica latinoameričkih plesova.

VS01tekst

Još nekoliko drugačijih varijanta kupaćih kostima s resicama imamo prilike vidjeti u ponudi za ovo ljeto. Osim resica koje padaju preko čitavog gornjeg ili donjeg dijela, isprobajte bikini koji sa strane umjesto mašne ima skup dugih resica. Isti takav dodatak pojavljuje se i na prednjem dijelu kupaćih kostima na trokutiće, ležerno padajući preko trbuha.

U galeriji pronađite nekoliko modernih komada s resicama kojima ćete upotpuniti svoju kolekciju za ovo ljeto.

Foto: Victorias’ Secret

Komentari