Kupaći kostimi Poppy Delevingne

poppy

Iako je pokrenut 2012. godine u New Yorku, za modni brend kupaćih kostima Solid & Striped šira je publika doznala dvije godine kasnije, kada je suradnju s njim ostvarila poznata britanska trendseterica Poppy Delevingne. Poppy je tada za brend osmislila niz zabavnih kupaćih kostima u kojima je obilazila festivale poput Coachelle i mondena ljetovališta, a u njima se također pojavila i kao zaštitno lice Solid & Striped modne kampanje.

poppy8

S obzirom na veliki uspjeh koji je kolekcija ostvarila na tržištu, kreativci iza Solid & Stripeda Poppy su još jednom pozvali da im bude ambasadorica te s njima sudjeluje u proizvodnji najnovije kolekcije. Rezultat je ljetna Poppy Delevingne linija kupaćih kostima, kaftana i haljina, koje karakterizira elegantna jednostavnost u mornarskom, plavo-bijelom koloritu.

poppy3

Za razliku od njene prve kolekcije kojom su vladale vedre boje i flamingo print, ova najnovija vrlo je klasična i bezvremenska, a kroz nju se ipak uspio provući i jedan trendi motiv – karirani uzorak, koji krasi dva ‘it’ modela iz ljetne Solid & Striped kolekcije. Color-block također je primjetan lajtmotiv, koji vlada sportskim dvodijelnim i jednodijelnim kostimima, monokinijima s izrezima i bikinijima na vezanje.

poppy9

Kupaći kostimi izrađeni su od najfinijih i najkvalitetnijih materijala porijeklom iz Europe i Japana, a nabaviti se mogu na Solid & Strped stranici i na Net-a-Porteru.

poppy4

poppy5

poppy7

poppy10

poppy6

Foto: Solid & Striped

Komentari