Kupaći kostimi Khongboon vas osvajaju na prvi pogled

Khongboon swimwear je kolekcija ručno rađenih kupaćih kostima dizajnerice Supaporn Khongboon, koja je za pokretanje ovog brenda bila inspirirana svojim brojnim putovanjima od predivnog Mediterana, glamurozne Azurne obale pa do predivnih pješčanih plaža Tajlanda.

kupaćikostim1

Vogue, Tatler, Glamour i Harper’s Bazaar su samo neki od svjetski uglednih modnih časopisa koji su pisali o ovom popularnom brendu kojeg rado nose mnoge poznate osobe. Od sada Khongboon kupaće kostime možete kupiti na prodajnom mjestu Mia Arssi u zagrebačkoj Masarykovoj 6 te u splitskom shopping centru Joker na prodajnom mjestu Jadran čarapa.

kupaćikostim2

Printevi su unikatni, dizajn topa i gaćica koji se može nositi obostrano pritom dajući 4 kupaća kostima u jednom, mekani i ugodni materijali te brazilski rez donjeg djela kupaćih kostima zaštitni su znak brenda. U proces nastanka svakog kupaćeg kostima uloženo je jako puno truda, svaki kupaći je ručno rađen od vrhunskih materijala. Prepoznatljiv potpis ovog kupaćeg je brazilski rez, te nisko dizajnirane gaće koje su posebne jer laskaju figuri svake žene, čineći je zavodljivom i sigurnom u sebe istovremeno.

kuapćikostim4

 

Komentari