Kultni restoran Baltazar otvorio bistro B35

baltazar-b35-7

Zagrebačka restoranska scena od ovog tjedna postala je bogatija za još dvije gastro opcije. Svima dobro poznati i cijenjeni restoran Baltazar otvorio je bistro B35 kao hommage 35. obljetnici rada i Speak Easy bar. Svi unutar zajedničkog prostora imaju istaknut vlastiti vizualni identitet koji se uklapa u cjelovitu priču i u konačnici stvara ujedinjeno carstvo hedonizma.

baltazar-b35-6

Zašto B35? B simbolizira Baltazar, koji iza sebe ima tridesetpetogodišnju tradiciju ugostiteljstva i vrhunske gastro ponude. Minimalistički stil koji odlikuje ovaj restoran odličan je i za poslovna i privatna druženja, interijer vam ne odvlači pažnju, već upravo nježno podilazi vašim osjetilima. Za interijer je zadužen cijenjeni hrvatski arhitekt Christian Rendulić iz arhitektonskog ureda Arhikultura.

baltazar-b35-5

Ono što je novost kod restorana je Speak Easy bar, u kojem ćete uz odličnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića moći probati koktele koje će za vas spremati Roman Rabik, proslavljeni hrvatski barmen. Chef restorana je Filip Popović koji će se potruditi predstaviti zagrebačkoj gastro sceni nešto novo. Hrana će mu se bazirati na svježim namirnicama koje će biti ubrane u vrtu restorana Baltazar koji se nalazi u Ivanić Gradu. Hrana će biti spoj okusa mediterana, a na tanjuru možete očekivati uvijek nešto posebno. Chef će se truditi pružiti svakom gostu posebno gastro iskustvo.

baltazar-b35-8

Jednom kad prođete kroz vrata adrese Nova Ves 4, više nemate razloga otići. Poslovni sastanak, obiteljska okupljanja, romantična večera ili samo zagrijavanje prije izlaska u klub – Baltazar, B35 i koktel bar imaju sve što vam treba. Sve informacije o rezervacijama pronađite na Facebook stranici.

baltazar-b35-4

baltazar-b35-3

baltazar-b35-2

baltazar-b35-8

Foto: Kristijan Tabet

Komentari