Kulinarski izazovi u travnju

Zagrebačka Kuhaona pomno osluškuje komentare i prijedloge svojih sudionika te u skladu s time svakog mjeseca osmišljava nove radionice za gastro entuzijaste. Ako ste i vi među njima, predlažemo vam da posjetite njihovu lokaciju na Opatovini. Nećete biti razočarani ponuđenim, a zbog tople atmosfere, dobre organizacije, profesionalnih kuhara-predavača i fine hrane, vjerojatno ćete se nastavljati vraćati.

Prostori Kuhaone na zagrebačkoj Opatovini

Prostori Kuhaone na zagrebačkoj Opatovini

Nakon brojnih gastro avantura, Kuhaona u travnju svoje polaznike vodi na mali put oko svijeta s radionicama tajlandske i meksičke kuhinje, izrađivat će se belgijske praline i profiteroli te croquembuche za sve koji naginju k slastičarstvu, zatim će se malo vratiti do hrvatske obale uz radionicu jela od hobotnice, a bit će tu i jedna posvećena tjestenini.

kuhaona

Ljubitelji fine belgijske čokolade Callebaut zasigurno će uživati na radionici na kojoj će se izrađivati praline s nekoliko različitih punjenja. Radionica se održava na engleskom jeziku a vodit će je pastry chef Marc Pauquet s međunarodnim iskustvom. Petra Jelenić će osim profiterola svoje vrhunsko slastičarsko znanje prenijeti svim polaznicima radionice tiramisua s domaćim piškotama. Chef Berislav Lacković će uz svoju tjesteninu ponuditi savjete o pripravljanju samoniklog bilja kao što su medvjeđi luk, šparoge ili mišancija te otkriti načine o kombinacijama, dok će Vid Nikolić, Dean Todorović i Ivica Štruml na svojim radionicama donijeti najbolje od tajlandske i meksičke kuhinje te jela od hobotnice.

kuhaona

Sve informacije o radionicama u travnju možete potražiti ovdje, a ako znate nekoga kome se bliži rođendan radionice su odlična ideja za rođendanski dar jer ih Kuhaona nudi i u obliku poklon bona za sve željne kulinarske avanture.

Komentari