Kulinarski tečaj za zaljubljenike u Mediteran

kuhaonatecaj5

Inovativni koncept kulinarskih radionica koji je Kuhaona predstavila prije više od godinu dana, prepoznali su brojni zaljubljenici u kuhanje. Na poticaj svojih redovitih polaznika te sve više upita u inbox, Kuhaona predstavlja novi projekt: tečaj kuhanja pod vodstvom Damire Skansi. Tijekom pet vikenda, od 4. lipnja do 10. srpnja, u Kuhaoni će se kuhati, pirjati, pržiti, valjati i mijesiti više od 50 jela inspiriranih mediteranskom kuhinjom.

kuhaonatecaj4

Ovaj kulinarski tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti kako pripremiti brza i proračunski prihvatljiva jela, a istovremeno se žele hraniti zdravo. Osnova jelovnika koji će polaznici pripremati na Kuhaona tečaju je mediteranska kuhinja, jedna od zdravstveno najprihvatljivijih oblika prehrane. Maneštre i juhe, mesa u umaku i domaća tjestenina, pogače i pite, kombiniranje tjestenine s umacima, riblja jela, pečenja i pržena jela – za svakoga će se naći ponešto.

kuhaonatecaj3

Voditeljica Kuhaona tečaja Damira Skansi, po profesiji novinar, po vokaciji kulinarski zaljubljenik, odbrala je jela koja će polaznici zavoljeti na prvi zalogaj i rado ih reprizirati u svojoj kuhinji. Neke od osnovnih načela u kuhinji, Damira je naučila od svog oca, profesionalnog kuhara. Putovanjima i životom, većim dijelom u mediteranskim zemljama, pridodala je svojim dalmatinskim korijenima izvrsnu kulinarsku nadogradnju. Svoja iskustva i jela s obiteljskog stola pretočila je i u knjigu “Kuhajmo brzo i zdravo”.

kuhaonatecaj2

Detaljan raspored tečaja pogledajte na web stranici Kuhaone i prijavite se već danas!

kuhaonatecaj1

Komentari