Raj na rijeci Mrežnici

RiveRaj je kao što samo ime daje naslutiti (eng. river=rijeka i hr. raj) zamišljen kao “raj na rijeci” i to na jednoj od najljepših hrvatskih rijeka – Mrežnici. Pažljivo odabran položaj riveRaja smještenog uz prekrasan mrežnički slap, tik uz bok rijeke, obećava čudesan osjećaj svakom gostu željnom dotaknuti čari iskonske i netaknute prirode.

riveraj10

Atmosfera profinjenosti kojom odiše luksuzno opremljena drvena kuća u Gornjem Zvečaju više je nego vrijedan dodatak ovom inspirativnom riječkom raju koji se u svojoj raskoši nudi jednakom ljepotom kroz sva godišnja doba. Kuća je idealna za posjet u proljeće kad se priroda budi, a još je ljepše u ljeto kad se od vrućina možete rashladiti u Mrežnici. Kad stigne jesen i temperature rijeke postanu preniske za kupanje, gostima je na raspolaganju jacuzzi na terasi, a zimi nema ljepšeg osjećaja od uživanja uz kamin dok vani pada snijeg.

riveraj9

Luksuzna drvena kuća od 130 m2, namijenjena je za odmor 6 do 8 osoba što znači da na put možete povesti ili cijelu obitelj ili grupu prijatelja te zajedno uživati u prirodi. Osim što je unutrašnjost moderno opremljena sa svim potrebnim za duži ostanak, riveRaj ima i dvije terase – jednu s već spomenutim jacuzzijem i ležaljkama, a drugu s roštiljem, krušnom peći, ražnjom te stolom za objedovanje i klupama za odmor za uživanje u domaćim delicijama na svježem zraku.

riveraj2

Kuća se iznajmljuje na minimalno dva dana što je idealno za vikend u prirodi, a ovisno o terminu za cijelu ćete površinu morati izdvojiti od 200 do 325 eura. Sve dodatne informacije o kući možete potražiti ovdje.

riveraj8

riveraj7

riveraj6

riveraj5

riveraj3

riveraj

riveraj11

Foto: riveRaj

Komentari