Fen Bar je nova beauty adresa

fenbar4

Nakon više od sedam godina uspješne inozemne karijere Kristina Šalinović se odlučila vratiti svojoj prvoj ljubavi – kosi, te odlučila sve naučeno pretočiti u jedan sasvim drugačiji koncept frizerskog salona pod nazivom Fen Bar. Smješten u Varšavskoj 7, Fen Bar je jedini frizerski salon u Hrvatskoj koji nudi isključivo usluge stiliziranja i njege kose.

Koristeći ekskluzivnu liniju Actyva, talijanskog branda Kemon, u salonu rješavaju brojne probleme kose i vlasišta, a za razliku od drugih frizerskih salona koji za sve klijente upotrebljavaju isti proizvod, u Fen Baru individualni pristup prakticira se od prvog dolaska. Specijalnom kamerom najprije se analizira kosa i vlasište te se u skladu s time odabire proizvod za pranje i njega maskom koja je uključena u cijenu frizure. Za one s nešto problematičnijom kosom i vlasištem tu je još cijeli niz proizvoda koje je moguće kupiti i za kućnu upotrebu.

fenbar2

Kristina Šalinović

“Fen frizura danas više nije luksuz već dio svakodnevnog outfita. Upravo je zbog toga vani iznimno popularan koncept frizerskih salona koji nude brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu fen frizura, koji sam odlučila dovesti u Zagreb”, kazala je Kristina Šalinović.

Nakon tretmana dolazi red na stiliziranje kose po želji klijenta, a za one neodlučne dostupan je i katalog koji sadrži desetak stilova, od ravnih do voluminoznih, a tu je naravno i nekoliko različitih stilova kovrča. Kako modne metropole često imaju svoje specifične stilove, tako su i stilovi frizura koji se nude u Fen Baru nazvani upravo po njima, pa je tako beach hair stil nazvan Miami, ravna zaglađena kosa Los Angeles, glamurozne kovrče su pak karakteristične za Pariz…

fenbar3

Za brending i uređenje Fen Bara zaslužne su mlade dizajnerice Marita Bonačić i Negra Nigoević, a sve novosti iz Fen Bara možete pratiti na službenoj Facebook stranici i Instagramu.

Komentari