Mariposa kolekcija u znaku pliša

mariposa-2016-1

Po mnogima najraskošnije vremensko razdoblje, pedesete godine prošlog stoljeća, čest su i nepresušan izvor inspiracije modnim dizajnerima. Gracioznost, elegancija, glamur i profinjenost samo su neki od zaštitnih znakova tadašnjih ikona stila, koje su diktirale trendove. A upravo ti trendovi iz sezone u sezonu vraćaju se na velika vrata današnje modne industrije. Stoga ne čudi da je i poznata domaća dizajnerica, Kristina Bradač, svoju sedmu kolekciju Mariposa torbi posvetila vremenu koje je slavilo čistu ženstvenost.

U editorijalu za Journal, u ulozi romantične Mariposa žene pojavljuje se kazališna, televizijska i filmska glumica Tamara Garbajs. Zahvaljujući svom talentu i profesiji, više nego uspješno dočarala je svu raskoš diva pedesetih godina, čiji su neizostavni accessories činile upravo torbe. Svoje stylinge upotpunila je s tri vrste torbi, od kojih se posebno ističu one manje, s detaljem ruže, koja se može skinuti te nositi kao broš. Svaku torbu krasi i prekrasna čipka, sad već prepoznatljiv detalj Mariposa torbe.

mariposa-2016-2

Izrađenu od neodoljivo mekanog baršuna, i ovu kolekciju odlikuje u cijelosti ručna izrada. Poseban šarm cjelokupnom stylingu zasigurno daju romantični  šeširi, također s potpisom Kristine Bradač, koji će sjajno izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi. Prekrasan editorijal, snimljen u interijeru i eksterijeru La Grme, dokazuje kako raskoš ne mora biti nužno i nedostupna.

mariposa-2016-4

mariposa-2016-5

Torba Mariposa; kaput i pulover H&M, remen Sisley

mariposa-2016-6

mariposa-2016-7

Torbica Mariposa, haljina H&M, kragna Ulični ormar, rukavice Marc Cain

mariposa-2016-8

mariposa-2016-9

Torba Mariposa, haljina Benetton, bunda, suknja i majica H&M

mariposa-2016-10

mariposa-2016-3

Šešir Mariposa

Foto: Maja Kljaić

Make Up: Žana Kožul

Hair: Larita Studio

Styling: Doris Fatur

Lokacija snimanja: LaGrma

 

Komentari