Nova napeta kriminalistička serija

U nizu novih serija dočekala nas je još jedna i pravo je osvježenje za sve ljubitelje napetog kriminalističkog žanra. Serija ‘Quarry’ snimljena je prema pripovjetkama Maxa Allana Collinsa i donosi osam epizoda prve sezone čija je radnja smještena u Memphisu i donosi priču o Macu Conwayju, američkom marincu koji se vraća iz Vijetnamskog rata 1972. godine u grad Memphis.

quarry-4

quarry-3

Mac Conway teško se nosi sa svakidašnjim životom civila i posljedicama koje je rat ostavio na njega te povrh svih problema koje ima kao veteran nađe se u mreži ubojstava i korupcije koja seže sve do Mississippi područja. U glavnoj ulozi je američki glumac Logan Marshall-Green, poznat po raznim televizijski i filmskim ulogama, a najviše ga pamtimo po ulozi Charlieja Hollowayja u Prometeju.

Mnogo triler napetosti i realistične atmosfere sigurno će pridonijeti popularnosti ove serije, a iznimno je zanimljivo gledati kako su tvorci serije vjerno i bezbolno napravili pomak u vizualno iznimno dojmljivo doba ranih sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća.

quarry-2

quarry-1

Foto: Quarry, Screenshot

Komentari