Kratke hlače na pruge za ljeto sa stilom

Velike vrućine su nam stigle, a kratke hlače sada su najbolji izbor. Ljeto je bez njih nezamislivo jer u dobrim kratkim hlačama možete izgledati dotjerano i privlačno u svim prilikama.

new look 2

Upečatljivi modeli s prugicama najčešće se kombiniraju s bijelim majicama ili košuljama. Uz niske sandale ili japanke to je najbolja dnevna kombinacija. Ako se s njima želite srediti za izlazak odjenite ih na crnu majicu i sandale na petu koje će ih učiniti pravim komadom za večernje zabave i druženja.

Prugice su zahvalan uzorak ako su postavljene okomito jer ćemo u njima izgledati vitkije i izduženije. Oni modeli na kojima su prugice guste i vodoravne vizualno nas čini širima pa su isti većinom rezervirani za djevojke s uskim bokovima.

zaraaaa

Za žene koje žele istaknuti struk najbolji izbor su visoko rezane hlače kojima ne treba remen. Takvi su modeli malo širi u nogama zbog čega tijelo dobiva elegantnu i ženstvenu figuru.

stripe shorts (9)

Hlače na prugice mogu laskati svakoj figuri. One su odjevni komad u kojem je najbolje provesti ljeto. U fotogaleriji pogledajte trendi ljetne modele kratkih hlača i gdje ih pronaći.

 

 Foto: vivaluxury.blogspot.hrmackenziehoran.comstyleofsam.com, New Look, Zara, nordstrom.com

Komentari