Korektori novog doba za podočnjake

estee-lauder-perfectionist-serum-concealer2

Sve žene koje se bore s podočnjacima i drugim nesavršenostima oko očiju, znaju koliko zapravo traje potraga za onim savršenim korektorom, koji će sve ove male mane izbrisati u jednom potezu, a istovremeno maksimalno njegovati inače vrlo delikatno područje.

Srećom, unatrag nekoliko sezona kozmetičke su kuće izašle na scenu s malim, ali moćnim beauty čarobnjacima, koji su podočnjacima odlučili reći finalno zbogom. I ne samo to, već i njegovati područje oko očiju i učiniti da ono uvijek izgleda mladenački sjajno. Proizvod iz ovog opisa pronaći ćete pod nazivom korektora-seruma, odnosno beauty hibrida koji je u jedno spojio moć prekrivanja koju nudi uobičajeni korektor i vrhunsku njegu uz koju će koža uvijek biti nahranjena i sretna.

Pronašli smo 10 brendova i 10 njihovih aduta iz ove kategorije. Oni rješavaju problem tamnih krugova oko očiju, diskoloracija, mrlja i neujednačene boje tena, a očima u samo nekoliko sekundi omogućuju razbuđen i vidno osvježen look. Osim što će kamuflirati, također će osvijetliti ovaj dio lica, a serumskim kompleksom punim aktivnih sastojaka i hidratizirati kožu, boriti se protiv slobodnih radikala i smanjiti pojavu finih linija.

Luksuzne teksture ovih korektora-seruma jednostavno se stapaju s kožom, ne uvlače se u fine linije i na području oko očiju ostavljaju besprijekoran finiš. Vrlo su lagane i omogućit će postizanje prirodnog izgleda. Neka vas ne prepadnu mala pakiranja, na podočnjake ionako nanosite sasvim malu količinu ovog proizvoda. Nanesite ga prije ili poslije podloge ili na ‘no make up’ dan nosite samo taj korektor koji će efikasno razbuditi umorne oči.

Komentari