Korektori koji brišu sve nepravilnosti

korektori-slider

Svatko od nas na licu ima određenu nesavršenost koju želi prekriti i stvoriti dojam besprijekornog tena. Ponekad su to prištići, ponekad crvenilo, ponekad mrlje i pjegice, a ponekad podočnjaci i tamne vrećice ispod očiju. Nije nimalo neobično i da nas istovremeno ‘pogađa’ više ovih nesavršenosti odjednom, zbog čega je najbolje uložiti u jedan proizvod koji će se istovremeno ‘boriti’ s nekoliko kritičnih zona.

U tu svrhu razvijene su palete korektora, koje osim klasičnih bež tonova sadrže i pastelne boje, pri čemu je svaka boja namijenjena određenom problemu. Na tržištu ćete pronaći ove korektivne palete s četiri do šest nijansi korektora, a zajedničkim djelovanjem one će vam pomoći da izjednačite male nepravilnosti kože, ujednačite izgled tena i uvijek imate savršen look.

korektori-pravila

Roza i žuta boja pomoći će vam prekriti tamne krugove ispod očiju, pri čemu roza prekriva sivkaste podočnjake, a žuta smećkaste. Zelena nijansa korektora neutralizira crvenilo, dok bež nijanse prikrivaju sitne nedostatke poput prištića. U paleti biste mogli susresti i ljubičastu, koja korigira žuti podton kože i revitalizira sivi ten. Sve se uglavnom pojavljuju u kremastom izdanju, zbog kojeg će vam njihova aplikacija na željene zone biti vrlo jednostavna i uspješna. Kod kojih sve brendova možete pronaći ove korektivne palete, donosimo u nastavku.

Foto: e.l.f., bh cosmetics, NYX, Make Up For Ever, M.A.C

Komentari