Novi beauty čarobnjak za besprijekoran ten

dior3

Beauty čarobnjaci koji nam život mogu učiniti mnogo lakšim sve češće se pojavljuju na tržištu, a za jedan takav ‘izum’ ove je jeseni zaslužna pariška kuća Dior. U make up kolekciji za novu sezonu našao se Dior Fix It Color 2-in-1 Prime & Correct, odnosno 2 u 1 stick inspiriran stručnim tehnikama koje Diorovi make up artisti redovito koriste u backstageu revija.

dior2

Njihove male tajne i trikovi pohranjeni su u ovim pastelnim korektorima za ten, oči i usne, koji dolaze u četiri boje; plavoj, žutoj, zelenoj i boji breskve, pri čemu svaka od njih ima pripadajuću funkciju. Plava (100 Bleu) maskira žutilo kože, briše znakove umore i razvedrava ten, boja breskve (200 Abricot) prikriva tamne krugove ispod očiju i korigira sivi ten, žuta (300 Jaune) briše vidljive, popucale kapilare, a zelena (400 Vert) neutralizira crvenilo.

dior

Ovaj 2 u 1 stick može se koristiti kao primer za usne prije nanošenja ruža ili za ujednačavanje tena i brisanje nepravilnosti; podočnjaka, prištića i drugih malih nesavršenosti. Adaptira se svim tipovima kože, a može se nanositi samostalno (samo jedna boja) ili u kombinaciji s drugim bojama i u skladu s ‘clowning’ tehnikom – ekstremnom aplikacijom boja koje zajedno djeluju, korigiraju, sjenčaju i konturiraju lice.

dior6

dior5

dior4

dior7

Foto: Dior

Komentari