Krema koju svi žele isprobati

Do You krema 4

Otkako se prije nekoliko godina pojavila na beauty sceni, za kremom DoYou korejskog brenda Raw Seoul vlada konstantna potražnja. Recenzirale su je mnoge korisnice stranih beauty boxova, može se pronaći na web shopovima s korejskom kozmetikom, a u svoju ponudu uvrstila ju je i velika Sephora. No, svi ovi dućani za spomenutu kremu često imaju oznaku ‘sold out’, zbog čega se njene nove zalihe uvijek čekaju s velikom pažnjom i nestrpljenjem.

Do You krema 7

Po čemu je DoYou krema (na korejskom Do You znači sojino mlijeko) posebna? Riječ je o vrlo laganoj, njegujućoj kremi u teksturi gela i zapravo beauty hibridu koji koži nudi bogatu hidrataciju. U svaku staklenu posudicu ove kreme usađene su vitaminske kapsule, koje u dodiru s kožom ‘eksplodiraju’ i s njome se stapaju, pružajući njegu, hraneći ju i umirujući (, dok istovremeno također pomažu učvrstiti njenu prirodnu barijeru.

Do You krema 5

Rezultat je onaj koji se tipično postiže s korejskom kozmetikom; koža je hidratizirana, osvježena i blistavog mladenačkog izgleda. Krema je namijenjena normalnoj, masnoj i mješovitoj koži, pomaže ublažiti njenu suhoću, pretjerano lučenje sebuma i crvenilo, a dolazi bez parabena, sulfata, mineralnih ulja i umjetnih boja. Pronaći i kupiti ju možete na stranici GLOW Recipe, koja dostavlja i u Hrvatsku.

Do You krema 6

Foto: Primary Raw

Komentari