Ovih blagdana ispunite nekom posebnu želju

Božićno vrijeme je najljepši dio godine u kojem želimo ispuniti želje dragim osobama te im posebnim poklonom pokazati znak pažnje i ljubavi. Upravo zato, podijelite s Konzumom vaše želje u ovo blagdansko vrijeme. Recite nam koga i kako želite iznenaditi za Božić, a pritom ne trebate štedjeti svoju maštu i kreativnost.

konzum1

Od 12. studenog 2015. na Konzumovoj web stranici pronađite kampanju ‘Volimo blagdane jer volimo jedni druge’ i poželite nešto za sebi dragu osobu, za nekog tko je bilo čime zaslužio da ovih blagdana doživi jedinstveno iznenađenje. Koga biste voljeli obradovati iz vedra neba? Tko bi se od srca razveselio nekom poklonu kojem se ni ne nada? Što to naši voljeni trebaju, a možda za to nemaju vremena ili mogućnosti? Želje koje zaželite za nekog drugog ne trebaju biti samo pokloni zapakirani u kutiji, mogu biti nešto puno veće, nešto što nema cijenu. Prijavite želju putem našeg weba i pratite je li i vaša želja oborila s nogu Konzumove vilenjake koji će ispunjavati one najljepše među prijavljenima.

konzum2

Za vrijeme trajanja natječaja putem Konzumove web stranice moći ćete pratiti kome smo i kako ispunili želje kroz videa koja ćemo redovito dijeliti s vama. Isto tako i vi ćete moći uploadati vaša videa i fotografije s primjerima kako ste nekome učinili ove blagdane posebnima.

Komentari