Povijesni koncert The Rolling Stonesa na velikom ekranu

rollingstones1

Legendarni The Rolling Stones na sceni su više od pola stoljeća, što ih čini jednom od najdugovječnijih rock skupina svih vremena. Njihove pjesme ostavile su neizbrisiv trag urezan u povijest glazbe, a sa svojim prepoznatljivim bluesy rock’n’roll taktovima i nevjerovatnom karizmom na pozornici, ali i izvan nje, redefinirali su muziku 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća i postavili standarde za sve ostale rock bendove koji su se pojavili na sceni nakon njih.

rollingstones-velika

U ožujku ove godine, Stonesi su održali povijesni besplatni koncert na Kubi, gdje su nastupali prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Impresivan broj od čak 1,2 milijuna ljudi pjevalo je uglas neke od najvećih hitova popularnih Stonesa, poput ”Angie”, ”Satisfaction”, ”Paint it Black” i mnogih drugih. Ovaj koncert epskih razmjera pod nazivom ”Havana Moon – The Rolling Stones Live in Cuba” bit će prikazan premijerno u najboljim kinima diljem svijeta u petak, 23. rujna u 20:00 sati, moći će se vidjeti samo tu jednu večer, a hrvatski gledatelji moći će ga pogledati ekskluzivno u CineStar kinima!

rollingstones2

”Havana Moon – The Rolling Stones Live in Cuba” prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu. U sezoni 2016/2017 imat ćete priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera Housea, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača. Dakle, očekuje vas jedna nadasve uzbudljiva sezona ispunjena obiljem vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija i strastvenih koreografija.

Više informacija kao i sve o pretprodaji online ulaznica potražite na: http://www.blitz-cinestar.hr/spektakli.

Komentari