Kombinacije za adventska događanja na otvorenom

Sutra u Zagrebu i službeno započinje adventska sezona, koja će nas animirati i zabavljati na desetke lokacija u gradu. Osijek, Rijeka, Split i Dubrovnik, još su neki hrvatski gradovi koji će na ulicama i trgovima upriličiti onu pravu blagdansku atmosferu kojoj se svi veselimo, a ispijanje vrućeg kuhanog vina, punča ili čaja u društvu prijatelja postat će naša svakodnevica – sve do Božića i Nove godine.

Ako još niste spremni za sezonu adventskih događanja na otvorenom, danas vam donosimo dašak inspiracije za odjevne kombinacije koje biste mogli nositi za izlazak u grad. One moraju biti vama udobne, jer se pretpostavlja da ćete biti u pokretu i obići čak nekoliko adventskih lokacija u jednoj prilici, i naravno tople.

Baš zato će ovih dana u fokus više no ikad ove sezone doći topli kaputi, što klasični, što oni ‘teddy’ teksture, a vrijeme je i za bunde, fino i toplo pletivo, gležnjače i visoke čizme, ali i druge modne dodatke poput elegantnih šešira, vunenih kapica, velikih šalova i rukavica. Koje biste sve kombinacije mogli isfurati u ovo predblagdansko doba, predlažemo u nastavku.

Foto: Instagram

Komentari