Snježno bijele kombinacije za zimu

Bijelu smo zavoljeli kao onaj svjetliji dio najklasičnije moguće i mnogima omiljene crno-bijele kombinacije boja. U kombinacijama obojenim crnom i bijelom bojom, nerijetko, crna je ona koja prevladava. No, svojom jednostavnošću i elegancijom, bijela je očarala ljubiteljice minimalističke estetike, obojila njihove ormare i potisnula svaku drugu boju iz minimalističke modne igre.

Nakon što je postala nezaobilaznim dijelom ljetne garderobe i toplih danas kada nas prozračne kombinacije bijele boje spašavaju od vrućina, bijela je polako osvojila različite stilove i estetike, garderobu namijenjenu različitim prigodama i uzrastima, i, konačno, osvojila omiljene zimske komade poput oversized pletiva i kaputa i bezvremenske klasike poput poslovnog odijela, haljine i tenisica kao nezaobilazne udobne obuće ležernog stila.

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za blagdanske svečane prigode ispred nas, s bijelom bojom ne možete pogriješiti. U snježno bijelim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti njezinu sofisticiranu stranu.

No, želite li se poigrati i bijeloj dodati malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer bijela će se lako složiti i umiriti gotovo svaku. U nastavku donosimo nekoliko klasika iz zimskog ormara u njihovom bijelom ruhu u jednako bijelim kombinacijama.

BIJELI ZIMSKI KAPUT ILI JAKNA

BIJELO ODIJELO

BIJELA HALJINA ZA BLAGDANSKU SEZONU

BIJELO PLETIVO + BIJELA SUKNJA

BIJELO PLETIVO + BIJELE ŠIROKE HLAČE

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari