12 komada za svaki dan u boji devine dlake

Uz crnu i sivu boju, boja devine dlake svakako je visoko na listi modnih prioriteta hladne sezone. Laka za nošenje, dovoljno profinjena i uvijek u trendu, ova nijansa poželjna je u odjevnim kombinacijama neovisno o prigodi. Žene je najčešće biraju kada se radi o zimskim kaputima, međutim lijepo ju je vidjeti i u slučaju pletiva te modnih dodataka.

camel1

Instagram (@bertabernad)

Osim kaputa svoje jesenske kombinacije možete osvježiti prslukom u ovoj boji, klasičnom dolčevitom, kratkom jaknom ili torbom. Uz nju će pristajati sve ostale zagasite nijanse, osobito bordo crvena ili primjerice maslinasto zelena. Komad s kojim svakako ne možete pogriješiti je kaput-ogrtač koji se steže oko struka ili model na dvostruko kopčanje. Žene koje vole klasiku i jednostavan stil boju devine dlake svakako će prigrliti i lako uklopiti u ostatak garderobe.

Ako ste pobornica boja i nešto eklektičnijih kombinacija, ovi komadi jednako dobro mogu nadopuniti vaš styling, jednako kao što to čine s onim minimalističkim. Poput male crne haljine, kožne jakne ili crnih čizama do gležnja, boja devine dlake klasik je koji će vam olakšati dugu zimu. Birajte hoćete li nositi kaput koji seže do listova, onaj strožeg kroja ili ćete naprosto posegnuti za udobnim pletivom. U svakom slučaju, ovu vječnu nijansu voljet ćete imati u svom ormaru. Izdvojili smo 12 komada u boji devine dlake u našoj galeriji.

Komentari