Komadi sa sniženja koje možete nositi i na jesen

Na sezonskim sniženjima obično kupujemo za sezonu koja je u tijeku ili pri kraju kako bismo to mogli nositi i dogodine. Da to ne mora uvijek biti tako dokazuju i brojni komadi koji su idealni za slojevite kombinacije kada temperature variraju. Što nabaviti na ljetnim sniženjima za jesenske dane, pogledajte u galeriji.

zara-pics-1

U ljetnoj ponudi često nailazimo na lagane jakne namijenjene za prohladne ljetne noći, a upravo njih nosit ćete preko laganih topova kada počnu vjetroviti jesenski dani. Košulje i topove za ljetne izlaske kombinirajte i s komadima od laganog pletiva za spoj toplije i hladnije sezone, a osim različitih materijala, predlažemo da kombinirate i vedre ljetne s tamnijim jesenskim bojama. Mornarske prugice također su dobar odabir kako biste ljetnu atmosferu zadržali pri povratku u gradsku gužvu.

zara-pics-2

Sniženja su pravo vrijeme za nabavku klasičnih bezvremenskih komada poput male crne haljine i bijele košulje, ali i onih ležernijih kao što su poderane traperice ili karirana košulja koju možete prebaciti preko jednostavne majice ili zavezati oko struka kako to rade prave trendseterice. Traper tregerice još su jedan model koji ćete nositi u nadolazećim sezonama, a predlažemo da ih kombinirate s prugastim majicama ili onim sa zanimljivim printom ili natpisom.

zara-pics-3

Osim odjeće, na sniženju su i razni modni dodaci, što je prava prilika za investiciju u novu torbu, bila ona klasična shopper bag, trendi bucket bag ili mala clutch torbica za kavu u gradu ili večernje izlaske. U galeriji donosimo nekoliko prijedloga za kupnju jesenskih komada na ljetnim sniženjima.

Foto: Zara Pictures

Komentari