‘Most loved’ kolekcija prstena

most-loved-10

Dear Rae brend je koji postoji od 2010. godine, a osnovala ga je Karin Rae Matthee, koja se u izradu nakita zaljubila studirajući primijenjene umjetnosti. Radi se o vrhunski izrađenom nakitu od srebra i zlata čiji je studio smješten u Cape Townu, a broji tim od desetak ljudi. Osim prstenja, u njegovoj ponudi mogu se pronaći i naušnice, lančići s privjescima i narukvice.

most-loved-9

Iako se sama baza dizajna vrti oko minimalizma, kolekcije Dear Rae kompleksnije su zbog svojih detalja, ukrasa i kamenčića. Osim za žene, brend donosi i muške modele, a neki primjerci mogu poslužiti i kao vjenčano prstenje.

most-loved-8

Ova kolekcija nosi ime ‘Most loved’, a bazira se na ružičastom i žutom zlatu te pokojem srebrnom komadu. Krase ih oblici poput kruga, polukruga te sitno kamenje u bojama, od crne do plave.

Naravno da kao i svaki nakit ovog tipa najbolje izgleda u slučaju kada se nosi na više prstiju. Ako ste već počeli prikupljati ovakve primjerke, ovo je još jedan brend koji se isplati staviti na popis. Možete ga pronaći ovdje: europe.dearrae.co.za.

most-loved-7 most-loved-6 most-loved-5 most-loved-3

Komentari