Kolekcija negližea Marije Cvitanović

Marka-Pounje_print_02

Marija Cvitanović i njezin brend Marka M u suradnji s Pounjem predstavljaju dvije kolekcije – Basic, pamučnu liniju i Vintage Glamour, liniju viskoznih i svilenih kreacija. Marka M njeguje čiste linije i krojeve u kombinaciji s čipkom i svilom, koje su ključni elementi nove ženstvene kolekcije, a nit vodilja su hollywoodske su zvijezde 50-ih, kojima su, kako u filmovima tako i privatno, neki od omiljenih odjevnih predmeta upravo negližei, spavačice i ogrtači.

Marka-Pounje_print_06

Bijela, crna, boja lososa i boja vina u kombinaciji s bež i crnom čipkom samo su neke od nijansi brenda Marka Pounje. Na pripadnicama ljepšeg spola je da odaberu svoj omiljeni kroj izrađen od pamuka, viskoze ili svile, koji će savršeno pristajati njihovoj građi. Kampanja Marka vintage glamour Pounje nabolje prikazuje ono što se može pronaći u Pounje prodajnim mjestima u Zagrebu, a uskoro i u Dubrovniku i Splitu.

Marka-Pounje_print_03

Fotografije kampanje potpisuje Jelena Balić, model je Suzana Horvat, za make-up je zaslužna Dajana Pajkić, a kosu Colette hair salon.

Marka-Pounje_print_08

Komentari