Proljetna kolekcija dizajnerice Dijane Viljevac

U novoj kolekciji dizajnerice Diane Viljevac za sezonu proljeće/ljeto prevladavaju prozračni materijali, a boje koje dominiraju u ovom kolekcijom su bijela, narančasta, boja pijeska, roza i lila u kombinaciji s raznim bojama čipke. Materijali koji su korišteni su organdi, til, pliš, likra, pike, pamuk i neizostavna čipka.

Diana-Viljevac

Ovog puta Diana donosi kolekciju inspiriranom duhom Mediterana, a svojim haljinama pokušava dočarati ljepotu plavoga mora i sive pješčane plaže. More, preplanula put, topli ljetni dani, relaksacija, odmor, dio godine u kojem svi naviše uživaju, sve je to nit vodilja kojom se ovog puta vodila Diana. Dizajnerica je htjela prenijeti opušteni, a elegantni duh kroz ovu kolekciju.

Diana-Viljevac3

Modeli su bazični i nosivi, ali s malim pomakom u krojnim dijelovima gdje je ubačen volumen. S obzirom na jednostavnost modela, ručno su našiveni cvijetovi čipke kako bi ipak dali dozu glamura u svakoj kombinaciji. Fotografije je snimio Goran Matijašac a look je upotpunjen s unikatnim nakitom Ive Viljevac.

Diana-Viljevac4

Diana-Viljevac-2

Komentari