Konfeti kokice su najzabavnije kokice

@iheartnaptime@iheartnaptime

Filmska večer mora uključivati i grickalice, to uopće nije upitno. Možda ste tip koji više voli zadnji dan radnog tjedna organizirati kućni tulum, no izležavanje na kauču uz dobar film itekako je omiljen način za relaksaciju. Kokice se ovdje obavezno uključuju u jednadžbu, a najzabavnije otkriće ovih dana su nam slatke kokice sa šarenim mrvicama i bijelom čokoladom.

Iako neuobičajene i zapravo američki proizvod, slatke kokice su sve prisutnije i kod nas, čak se mogu kupiti i u kinu, a kao i slane, imaju nevjerojatnu moć transformacije ovisno o dodacima. Kako bi pak minimizirali štetnost grickalica, koristite kukuruz kokičar, a ne kokice za mikrovalnu. Veoma su jednostavne za pripremu, sve dozirate prema svojim željama i ukusu.

Sve što vam treba:

kukuruz kokičar
bijela čokolada
šarene mrvice
sol

U lonac ili tavu s poklopcem ulijte nekoliko kapi ulja i prekrijte dno kukuruzom kokičarom. Ispecite kokice, rasporedite ih na lim, malo posolite i pustite da se ohlade. U međuvremenu rastopite nekoliko redova bijele čokolade te nježno prelijte preko kokica i sve dobro promiješajte. Dok se čokolada još nije stvrdnula posipajte šarene mrvice kako bi se dobro primile. Uživajte u grickalicama!

@sparklemedia@sparklemedia

Foto: Instagram

Komentari