Koji su IKEA noviteti iz jesenske ponude?

Otkad je švedski brend IKEA stigao u Hrvatsku, inspiracije za uređenje doma ne nedostaje. S novim katalogom koji izlazi na godišnjoj bazi IKEA lansira i nove kolekcije u suradnji s dizajnerima u kojima se uvijek nađe mnogo zanimljivih komada za dom, a za ostatak godine čuva još raznih iznenađenja za sve ljubitelje svog dizajna.

ikeanovosti2

Ni ova sezona nije drugačija – na svojoj su stranici objavili novosti koje su već dostupne u trgovini za one koji ove jeseni žele obnoviti dijelove doma. Između ostalog tu su kolekcije Norsborg, Sinnerlig i limitirana linija Hemsmak. Norsborg serija donosi nekoliko vrsta kaučeva – dvosjede, trosjede, počivaljke i njihove kombinacije u sivoj, tamnoplavoj, svijetloplavoj, bijeloj i crvenoj boji. Kvadratnih oblika s drvenim nogama i velikim jastucima, posebno su nam se svidjele spojene počivaljke i dvosjedi.

ikeanovosti3

Kolekcija Sinnerlig nastala je u suradnji s dizajnericom Ilse Crawford, možda je najzanimljivija u ovoj sezoni. Sastoji se od više od 30 komada koji su svi inspirirani prirodom tako da prevladavaju boje poput sive, bež i zelene te materijali kao što su pluto, staklo, bambus i juta, a zajedno čine upečatljivu cjelinu idealnu za opuštenu atmosferu kuće za odmor.

ikeanovosti4

Hemsmak je limitirana kolekcija kuhinjskih potrepština i kao takva stvorena za jesensko doba pripreme zimnice – papirnate vrećice, naljepnice za staklenke, boce, staklenke te limenke. Budući da je novi katalog baziran na ideji uživanja u hrani u svome domu, ne čudi da je cijela nova kolekcija posvećena upravo tome. U nastavku pogledajte nekolicinu novih komada brenda IKEA kojima bi i sami voljeli nadopuniti svoj interijer, a ostatak razgledajte na IKEA.hr.

Foto: IKEA

 

Komentari