Dječja igraonica u koju žele i odrasli

kliker7

Krajem svibnja, u sklopu Noći muzeja u Beogradu, otvorena je jedna od najzabavnijih igraonica u regiji, a na samom otvorenju odlično su se zabavili klinci, ali i njihovi roditelji. Kliker je ime ove male dječje oaze, koja je osvanula u sklopu beogradske umjetničke zajednice Dorćol Platz, namijenjene druženju, uživanju u umjetnosti, zabavi i hrani, te naravno igri.

kliker

Igraonica Kliker nudi proslavu rođendana za djecu svih uzrasta, a zahvaljujući velikom broju kostima, omogućuje klincima da uživaju u raznim ulogama i nakratko postanu doktori, princeze, superheroji i vile. Tržnica, automobilska radiona i salon ljepote, samo su neki od segmenata Klikera koji animiraju malene, a ovdje se može pronaći i mekani kutak za bebe, s mnogo motoričkih igračaka.

kliker4

Mali umjetnici imaju u kreativnu radionicu, gdje mogu crtati, bojati, rezati i lijepiti – u Klikeru je sve dozvoljeno. Organiziraju se i rođendanske proslave, a u prostoru mogu boraviti i odrasli, zahvaljujući pripadajućem kafiću i velikom dvorištu.

kliker10

Kliker su pokrenule Jelena Odavić, Natalija Martinović, Ivana Kesić i Ana Jovanović, koje su odlučile urediti mjesto koje će djecu veseliti, pružati im osjećaj važnosti i radosti te njegovati njihovu kreativnost. Već na prvi pogled, Kliker je bitno drugačiji od većine drugih igraonica, ispunjen obiljem igračaka, a pogotovo onima koje su stare i vintage, kako bi se djeca odmakla od mobitela i kompjutera i upoznali svijet svojih roditelja.

kliker6

kliker8

kliker5

kliker9

kliker3

kliker2

Foto: Kliker

Komentari