Jedini kaput koji ćete trebati ove sezone

Klasika uvijek ima prednost pred trendovima, a ukoliko preferirate nositi vječne modele, s ovim modelom kaputa sigurno nećete pogriješiti. Elegantan, pristaje na sve, neovisno u kojoj boji dolazi. kaput-ogrtač koji se veže oko struka odavno je modni imperativ žena s vrhunskim stilom.

Paris-str-RS16-2331

Ove sezone najomiljeniji su oni u sivoj boji, ali ne možete pogriješiti ni s bojom devine dlake. Pristajati će uz sve poslovne odjevne kombinacije, ali i dnevne opuštene stylinge. Obožavale su ga neke od najvećih modnih ikona i filmskih diva, s razlogom. Ovaj model kaputa istovremeno ostavlja jako ‘chic’ dojam koji se može pojačati i smanjiti, ovisno uz što ga kombinirate.

Svakako će dobro izgledati i u bazičnoj crnoj – kao takav će vam odlično poslužiti u večernjim prilikama. Ako vam se možda čini preozbiljan, samo ga zamislite na tenisice, traperice i udobno pletivo. Sve možete učiniti zanimljivijim modnim dodacima u upečatljivoj boji, ali u svakom slučaju, uz ovaj odjevni komad odijevanje hladnih zimskih dana biti će mnogo jednostavnije i niti malo dosadno.

Foto: Imaxtree

Komentari