KitchenAid mikser jedan je od najpoželjnijih dodataka u kuhinji

kitchenaid2

Samostojeći mikser koristan je dodatak u kuhinji, a Kitchen Aidovi modeli popularni su u cijelom svijetu još od 1919. godine kada je predstavljen prvi model. Otada ga sustavno razvijaju tako da danas u njihovoj ponudi možete pronaći nekoliko različitih varijanti, što profesionalnih, što za osobnu upotrebu kod kuće, no vrhunske performanse i brza pomoć u kuhinji kada se radi o pripremi jela ono je glavno po čemu se ističu.

kitchenaid3

Zahvaljujući različitim nastavcima, Kitchen Aid samostojeći mikser možete koristiti u pripremi različitih tijesta, za pizzu ili kolače, za umak, juhu, kremu, sladoled… Njegovi nastavci omogućavaju miksanje, ribanje, izradu tjestenine, mljevenje mesa, rezanje voća i povrća i još mnogo toga, a istovremeno ga možete personalizirati odabirom boje ili zdjele koja odgovara vašoj kuhinji i vašim potrebama.

kitchenaid1

Sve smo to imali prilike isprobati na KitchenAid Make & Bake Partyju održanom u Gourmandise Labu u Zagrebu. Pod budnim okom stručnjaka Gastronomada naučili smo kako uz pomoć KitchenAid samostojećeg miksera zamijesiti raznobojno tijesto za pizzu, a opcije njegovih nastavaka iskoristili smo za pripremu nadjeva – tikvice smo rezali na spiralizer, sir ribali

Iskusne ruke Gastronomada pokazale su nam kako razvući i oblikovati tijesto za pizzu, kako bi bilo idealno za pečenje, a konačni rezultat bile su fantastične pizze s različitim maštovitim nadjevima. Crna pizza s inćunima, rikulom i rajčicom, zelena s pancetom i tikvicama, ljuta pizza, ona s kulenom i sirom… Ideja je bilo mnogo, a svima im je zajednički faktor bilo izvrsno tijesto.

kitchenaid5

Komentari