Zimsko izdanje najvećeg malog sajma u gradu

Ove subote, 5. prosinca 2015. godine u prostoru Teatra Tirena (Kačićeva 6a, kod zagrebačkog Britanca) održat će se peti po redu art bazar Kištra, najveći mali sajam u gradu kako za sebe kažu i koji je u svega godinu dana postao prepoznatljivo mjesto na zagrebačkoj bazar sceni. Organizator je Udruga za promicanje kreativnih aktivnosti mladih Tirena, koja se trudi na Kištru dovesti uvijek zanimljive, originalne i kvalitetne kreativce i umjetnike.

kistra3

Do sada je na Kištri sudjelovalo 40 izlagača, a na ovoj zimskoj sudjelovat će: Marinski Heartmades, Mustra, Tie me, Tint – O – Rama, DIY sitolab, Nakitionica by Sasha, MESP, Mmm Praline, Island Spirit, Eli`s Fantasy, Bubbleesh, šareno i točka te ifka.pifka. Svi ovi zanimljivi izlagači, za koje ste zasigurno već i čuli, pojavit će se s brdom svojih super rukotvorina koji mogu postati idealan ručno rađeni poklon kojeg ćete nekome ostaviti ispod bora.

kistra7

Marinski Heartmades

kistra5

Eli’s Fantasy

Kištra traje od 10 do 18 sati, a od 11 do 12 održat će se Uradi sam radionica izrade božićnih čestitki gdje svaki sudionik nosi kući sve čestitke koje je napravio. Za vrijeme cijele Kištre pjevat će Božićnice, kućni bend naših volontera. Sve dodatne informacije možete pratiti na stranici eventa.

kistra4

kistra2

ifka.pifka

kistra1

Tint – O – Rama

D.Č.

Komentari