Boho bikini koji je osvojio Instagram

Brend Kiini svojim je bikinijem počeo zaokupljati pažnju poznatih modela, modnih blogerica i urednica još prošle godine, a njegova popularnost u 2016. godini sve više raste. Njujorški brend otkrile su Cara Delevingne, Dree Hemingway, Bar Refaeli, Rocky Barnes, Natalie Joos, Julia Restoin Roitfeld, Leandra Medine… te ga pokazale na svojim odlascima na plažu što je dodatno potaklo zanimanje za šareni bikini.

Kiini bikini prepoznatljiv je po svojim bojama i koncem izvezenim detaljima. Nije u potpunosti izrađen od konca zbog čega je puno praktičniji od pletenih modela jer se brže suši, a to mu samo dodatno podiže vrijednost. Svaki bikini je ručno rađen, zbog čega dizajnerica brenda Ipek Irgit govori da je i svaki Kiini unikatan. Kreirala je badiće iz želje da sama za sebe stvori idealan model, no ubrzo su ga prepoznali modni insajderi i otada je krenuo pravi ‘boom’. Danas se Kiini bikiniji šalju diljem svijeta!

Za razliku od drugih badića s pletenim detaljima ovaj je ojačan gumom, nema kopči i namijenjen za surfanje, skakanje, plivanje, kupanje, a ne samo za izležavanje na plaži, zbog čega ga svi obožavaju. Ovaj boho model dolazi u više različitih boja, na jednobojnu bazu ušiva se konac u prepoznatljivim motivima i rezultat je šarena rapsodija idealna za ljeto. Odlično će izgledati u kombinaciji s monokromatskim haljinama za plažu i s njim zasigurno nećete proći nezamijećeno.

Sve o Kiiniju dodatno provjerite na njihovoj stranici Kiini.com.

Foto: Instagram

Komentari