Novo izdanje Kids Fashion Weekenda

kidsfashionweek1

Kako se ukazalo veliko zanimanje za događanje Kids Fashion Weekend, organizatori su ovaj modni događaj za klince i njihove roditelje odlučili smjestiti na lokaciju dostupnu široj publici. Tako će se novo izdanje Kids Fashion Weekenda održati u shopping centru Garden Mall u Zagrebu, od 13. i 14. svibnja.

Osim VIP revija koje su rezervirane za petak 13. svibnja 2016., svi posjetitelji Garden Malla moći će, u subotu 14. svibnja, uživati u defileu modela hrvatske dječje mode. Toga će dana u 11 sati trgovine dječje odjeće i obuće iz Garden Malla prikazati svoje proljetno-ljetne kolekcije dok će u 19 sati revije dizajnera i modnih brendova Kids Fashion Weekenda otvoriti svoja vrata za širu javnost.

kidsfashionweek2

Programom dječjih modnih revija te događanja za djecu organizatori najavljuju preko 20 modnih revija. Program započinje u petak, 13. svibnja u 18 sati te traje do subote 14. svibnja u 22 sata. Revije hrvatskih dizajnera te modnih brendova, kao i revije trgovina iz Garden Malla nosit će najtalentiraniji dječji modeli agencije Fashion Team kao i novootkrivene mlade nade odabrane na javnom castingu održanom prošle subote.

Više informacija o Kids Fashion Weekendu doznajte na službenoj i Facebook stranici.

Komentari