Predstavljena renovirana Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu

ruža institut kerastase 1

Poznati Ruža Institute Kérastase, u suradnji je s luksuznim brendom Kérastase, predstavio inovaciju Kérastase Nutritive protokola za svaki tip suhe kose i najsofisticiraniju dijagnostiku stanja vlasišta i kose dostupnu jedino u Ruža Institutu Kérastase. Renovirana ikonska Kérastase Nutritive linija proizvoda za kosu, koja ciljano radi na dubinskom hranjenju i obnavljanju vlasi, predstavljena je u elegantnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade gdje su mnogobrojni uzvanici uživali su u ljupkom nutritivnom doručku, čiji su sastojci poput lososa, šparoga i malina, fantastično ispričali priču o tome koliko je bitan specijalizirani, klinički pristup njezi kose.

ruža 2

Vanna, Bojana Gregorić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, Renata Sopek i Lana Jurčević, prve su imale priliku isprobati novu liniju Nutritive liniju za svaki tip kose i koriste je već 2 mjeseca, budući da Ruža Institut Kérastase prva ekskluzivno prije svih Kérastase inovacije dobiva na testiranje i lansiranje. Tako su Ružina zaštitna lica zablistale u Smaragdnoj dvorani Esplanade s predivno nahranjenom, bujnom, kosom luksuzne teksture koja je rezultat individualno skrojenih Nutritive protokola njege, što nova Nutritive linija i omogućuje.

ruža 3

Natali Dizdar, Renata Sopek, Vanna,Tatjana Jurić i Lana Jurčević

Kérastase Nutritive linija za kosu stvorena je za dubinsku regeneraciju kose, čiji sastojak benzojeva smola, popravlja strukturu kose iznutra, čime radi na instantnom popravku stanja i izgleda kose; ona postaje mekša, sjajnija i lepršava. Novitet Nutritive linije su nova elegantna pakiranja s utisnutim logom na poklopcu, koja sada prate sve svjetske dizajn trendove na području industrije ljepote, kao i linija Nutritive Magistral za njegu jako isušene kose. Kolekciju čine kupka magistral, njega magistral, maska magistral i krema magistral, već dostupne u Ruža Institutu Kérastase.

ruža 4

Institut Ruža Kerastase

Komentari