U Zagrebu će biti dostupna kolekcija cipela poznatih sestara

Poznate sestre, Kendall i Kylie Jenner, u srpnju su ove godine predstavile svoju kolekciju cipela za zajednički brend Kendall + Kylie. Radi se o kolekciji za sezonu proljeće 2016., a među prvim vlasnicama ovih modela su model Gigi Hadid i trenutno najpopularnija glazbenica, Taylor Swift, s kojima se sestre Jenner i privatno druže.

kendall kylie cipele

Cijela nova kolekcija s njihovim potpisom biti će dostupna nadolazeće sezone, a moći ćete ju pronaći ekskluzivno u zagrebačkom Clan Storeu (Frankopanska 4, Zagreb). Poznati zagrebački store jedan je od 20 europskih dućana koji će imati ove modele. Njegove vlasnice i buyerice trenutno su u Milanu u potrazi za novim kolekcijama i brendovima, pa su tako ovu odličnu modnu vijest podijelile na službenoj Facebook stranici.

kendall i kylie jenner

Kendall i Kylie ovu su kolekciju lansirale nakon mnogih modnih suradnji, kao primjerice one sa svjetskim brendom Topshop. Vjerujemo kako će se ovi modeli, među kojima su cipele s visokom potpeticom, ali i one ravnih potplata, svidjeti svim ženama koje vole upečatljive modne dodatke.

Komentari