Kći Cindy Crawford krenula je maminim stopama

kaia gerber3

Iako tek u ranim i nježnim tinejdžerskim godinama, Kaia Gerber, kći Cindy Crawford, odlučila se ozbiljnije pozabaviti manekenstvom i krenuti stopama svoje planetarno poznate mame, koja je u svijetu mode izgradila karijeru za pamćenje.

Kaia, ambiciozna 14-godišnjakinja, dosad se okušala u svijetu modelinga pozirajući renomiranim fotografima za editorijale magazina Teen Vogue i CR Fashion Book, kao i za dječju kampanju modnog brenda Versace. Njena druga po redu modna kampanja, po prvi puta za jedan brend za žene, jučer je i službeno ugledala svjetlo dana, a za zaštitno lice svoje proljetne kolekcije odabrala ju je luksuzna kuća asesoara Chrome Hearts.

kaia gerber6

Kampanju je ovjekovječila suvlasnicabrenda, Laurie Lynn Stark, koja je i inače bliska prijateljica obitelji Crawford-Gerber. Osim na račun obiteljskih veza, Kaia je Laurie također osvojila svojom mladenačkom, prirodnom ljepotom, pomalo tajanstvenom osobnosti i nepobitnim talentom, na račun kojeg će narednih godina, kada njena dob bude prikladna industriji mode, osvajati piste.

kaia gerber5

kaia gerber4

kaia gerber7

kaia gerber

Foto: Chrome Hearts

Komentari