Kate Mara kao superjunakinja u filmu Fantastična četvorka

Novi nastavak filma Fantastična četvorka, zasnovan na istoimenom stripu Stana Leeja i Jacka Kirbyja, u kina nam stiže mjesec dana. U svijetu Marvel filmova uistinu je živo jer gotovo svakog mjeseca uživamo u novim uratcima, a jednako toliko još ih je u planu.

fantasticfour1

Tako je Fantastična četvorka dožiPriču koja opisuje porijeklo Fantastične četvorke i koja nam donosi prikaz događaja prije nego su postali superheroji ovoga nam puta potpisuju novi redatelj, novi scenaristi i novi glumci, no spektakularna akcija i zanimljiva priča o superherojima jednako je fantastična kao i u prethodnim nastavcima.
Ovoga puta, na redateljskom je stolcu Tima Storyja zamijenio Josh Trank, a scenarij su napisali Simon Kinberg, Jeremy Slater i Josh Trank. I glavni su likovi dobili nove glumce, pa ćemo tako moći vidjeti kako to Miles Teller izgleda u ulozi Reeda (Fantastični), Kate Mara u ulozi Sue (Nevidljiva djevojka), Jamie Bell u ulozi Bena (Stvar) i Michael B. Jordan u ulozi Johnnyja (Ljudska buktinja).

Zanimljivo je kako je po prvi puta fantastični lik Stvar stvoren i prikazan pomoću napredne kompjuterske tehnologije, a ne — kao do sada, raznim prostetičkim nastavcima i filmskom šminkom.
Film u Cinestar kina stiže već 13. kolovoza, a novi trailer donosimo na linku.

Foto: Kate Mara Facebook

Komentari