I Kate Hudson je prigrlila trend valovitog boba

Kate Hudson heads out of her hotel in NYC wearing a sable coat and blue blouse

Razmislimo li na trenutak o hit frizuri koja je obilježila prethodnu godinu, a suvereno je nastavila vladati i u 2016., jedini ispravan odgovor bio bi valoviti bob! Ovaj chic stil osvojio je pola Hollywooda pa su u svim njegovima čarima uživale i još uvijek uživaju mnoge poznate glumice, poput Sienne Miller, Jennifer Lawrence i Lily Collins.

Popularnoj frizuri nisu odoljeli ni supermodeli Jourdan Dunn i Rosie Huntington-Whiteley, a posljednja koja se pridružila trendu je vrckava holivudska glumica Kate Hudson, koja je prije 15 dana skratila kosu i odrekla se svojih prepoznatljivih, dugih plavih uvojaka. Njih je zamijenio šarmantni bob u duljini brade, koji je Kate stilizirala na već nekoliko originalnih načina te u varijanti ravne i uvijene kose.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 16: Kate Hudson promotes her new book, "Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body" at Barnes & Noble Union Square on February 16, 2016 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images)

Ipak, sudeći po viđenom, najviše je se dojmio upravo šarmantni, valoviti bob s dubokim razdjeljkom, s kojim se već nekoliko puta pojavila u javnosti promovirajući svoju knjigu ‘Pretty Happy’. Glumica je, k tome, osvježila kosu novom bojom, odnosno pramenovima i definitivno pomladila svoj kompletni look. Za Kate Hudson ovo je frizura koja definitivno najbolje odgovara njenom zaigranom i vedrom duhu.

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

Komentari