Kate Bosworth zablistala u časopisu The Edit

Fashionistica i uzor mnogim mladim djevojkama, a prije svega iskusna glumica Kate Bosworth, ukrasila je naslovnicu novog izdanja Net-a-Porter-ovog časopisa The Edit. U iskrenom intervju je progovorila o ljubavi, filmu i svojim 20-ima kao razdoblju života koje ju je obilježilo te kako se nosila sa svijetom poznatih i slavnih u tako ranoj dobi.

Kate Bosworth

Kao mlada djevojka koja je s 14 godina ušla u glumački svijet, koji zna biti surov, borila se s tjeskobom i depresijom koja ju je naučila da su mentori i podrška važna stavka u životu, a u tome joj je pomogla i slavna prijateljica Helena Christensen. “Shvatila sam da trebam podijeliti svoje probleme i strahove, pogotovo s ostalim ženama koje su mi bliske”, povjerila se glumica.

Kate Bosworth

Kate trenutno snima film “90 minuta u raju” sa suprugom redateljem Michaelom Polishem za kojeg kaže da ju je osvojio svojim radom i upornošću. U modnim vodama Bosworth odavno predstavlja klasičnu ljepoticu koja je pobornica prirodnog izgleda. Poznata kao ‘it’ djevojka, casual odjevnim kombinacijama uz ostale modno osviještene glumice svoje generacije zaslužna je za pokretanje mnogih trendova, a njene street style kombinacije služe kao inspiracija dizajnerima i samosvjesnim ženama diljem svijeta. “Nisam se nikad modno obrazovala, moj ukus je proizašao iz suradnje i okruženosti s divnim ljudima”, izjavila je Bosworth.

kate bosworth

Za online magazin Edit zablistala je pred objektivom fotografa Stevena Pana u jednostavnim bijelim kombinacijama dizajnerskih kuća kao što su Valentino, Givenchy, Chloé, Roberto Cavalli, a decentan nakit naglasio je romantičnost po kojoj je poznata. 32-godišnja glumica trenutno surađuje s brendom Matisse na stvaranju njihove linije obuće, a sigurni smo da će novim ulogama i svojim istančanim modnim ukusom nastaviti oduševljavati kako modni tako i filmski svijet.

Kate Bosworth

Foto: Net-a-Porter.com

Komentari